Világjárás ügyesen

2011.03.30. 16:16

 Ha bejárod a világot mi a teendő? Képeket készítesz, megörökíted az élményeidet, élvezed az életet és ha végeztél elmeséled/megmutatod mindenkinek, milyen kalandos is volt a te életed. Ám nem mindenkinek van 2 napja rá, hogy a világ körüli élményeid meghallgassa, így hát okoskodnod kell és kitalálni egy gyors összefoglalót. Ha ügyes vagy, legalább olyan frappáns lesz, mint ez a kisfilm, amiben csak később tűnhet fel, hogy a világ nevezetes látványosságait mutatja be. Ezek tulajdonképpen csak képek, de olyan egymásba fűzésben, mintha egy videót alkotnának. Már-már majdnem egy stop-motion videót láthatunk (ahol a táj változik állandóan). Szóval vedd a képeid és vagdosd videóvá, amiben benne van mindaz, amit szívesen megosztanál másokkal. 

A szex nem véletlen

2011.03.29. 16:44

 Mindig használj óvszert. Erre hívja fel az MTV rekláma a figyelmünket. Hiszen ez az a dolog amit senki nem hisz el ha rámondjuk, hogy véletlen volt. A védekezés pedig mindig nagyon fontos. A következő kis képsorokban azt látjuk, miként válhatna az idétlen helyzet szex-é. Mert véletlenek már pedig léteznek. Hát mondjuk ki, érdekes lenne ezeket, történet formájában hallani valakitől... 

"Tökéletességért" mindent?

2011.03.21. 18:37

 Karafiáth Orsolya írását olvasva elgondolkodtatott a manipulált világ hibáiban, mi mennyire vagyunk felelősek?

Úgy értem a média, a magazinok, az egész világ azt sugallja: "csak hajszál vékonyan lehetsz boldog, aki teltebb, az már selejt". Sajnos már a legfiatalabb önállóan gondolkodó korosztály is megjegyzi a súlyfelesleg szót. Amikor a tizenéves ismerőseim is sorra azt említik, hogy ők bizony "kövérek", és mennyire zavarja őt a deréktájon kialakult "hája". Itt kell megjegyeznem ugyanakkor, hogy nem is tudom mit várnak azok a nők akik 10 fokban már kitett köldökkel, szaladgálnak az utcán. Nekik csak annyit üzennék és ajánlanék figyelmükbe, az egészséges szervezet védekezik a hideg ellen, ergó, ha valamilyen hőmérséklet különbséget érez, zsírréteget alakít ki annak védelmére.

Egy másik világ

2011.03.20. 02:11

Most érzem először, hogy olyannal foglalkozom, ami ér valamit. Olyannal amit megbecsülnek, amit bátran mutathatok. Ám mindez csak egy hobbi. Senki nem fizeti meg, nekem mégis annyira fontos. Valahol vágytam valamire, amit nem is értek, hogy működik. Olyan akarok lenni aki tényleg nem foglalkozik semmivel? Szombat este van. Ülök a szobámban és filmeket nézek. Régi, nekem oly kedves filmeket. Ám nem csak elmélyedhetek bennük. Nem csak eszembe juttatják mi az a múlt ami akkor volt, amikor először láttam őket, nem csak elragadnak ebből a világból, amit oly sokan gyűlölünk, mert annyira valódi. De megérteti velem mi az, amit elfelejtettem. Most az hiányzik, ami soha nem volt igazi nekem. Olyan hiányzik aki sosem élt az életemben, akit igazán sosem ismertem. Az kell, aki még nem voltam, és soha nem is akartam lenni. Azt viszont tudom mi akartam és mennyire jó úton haladok e felé. A vége viszont mindig különbözik valamiben...

Nemzeti ünnepünk

2011.03.15. 18:36

 Március 15-e. Mind tudjuk, ez milyen érzéseket kell, hogy idézzen a magyar szívben. Vajon tényleg mind így érzünk a hazánk iránt? Az igazság az, hogy a múltat tiszteljük, megbecsüljük a történelmi személyek tetteit. Ezt viszont valahol sokan csak kötelességből tesszük. Ha a hazánk iránti szeretet élne bennünk csak ezen a napon, miért akar mégis egyre több ember külföldön jövőt tervezni? Múltja van, de jövője nem lesz az országnak? Hiába a megbecsülés és a tisztelet, ha nem teszünk semmit, hogy az országunk újra tündökölhessen. Akkoriban volt merszük kiállni, és tenni azért, hogy mind szabadok legyünk, hogy szabadon beszélhessünk, hogy egy jobb országot teremtsünk. Most szabadok vagyunk. Most, ha nem is mindent (hála az új médiatörvénynek), de sok mindent megírhatunk szabadon. Az életünk szabadsága pedig oda vezet, hogy amint lehet, elhagyjuk hőn szeretett hazánk. Íme, mi a nagy magyarok, csak itthon ne kelljen maradnunk. Nem lát a magyar jövőt a hazájában. Hát tegyen is érte. 

 Most éppen videóklippeket nézegetek a YouTube-on. Ilyenkor csak beülök és a legfrissebb listák alapján meghallgatom a számokat. Ma már sok számhoz jár természetesen offical video. Ez annyit tesz, hogy a forgalmazó készített egy videót, hogy a dal jobban fogyjon. Ám ahogy ezeket a videókat nézegetem, egyre-másra tűnnek fel márkák, termékek, miegymások.

süti beállítások módosítása