Szépség, mi a legszebbek :)

2009.12.06. 10:00

Kedves Hölgyek és Urak

Azt mondthatnám most, hogy egy igen relatív témát fogok boncolgatni, de ha az lenne minek róla írni? Nah igen. Mivel egy olyan dolog ez amiről mindenkinek megvan a saját maga véleménye és engem se érdekelne másé. Azaz mindenkinek más a szép.

Érdekes, de én mégis azért írok erről mert tudományosan bizonyított, hogy elvileg mi is az átlag, az ami/aki mindenkinek szép. Most csak megpróbálom pontosan leírni amit én is hallottam. Véletlenül kapcsoltam oda egy műsorra ami meglepően megfogta az érdeklődésemet. Elvileg a műsor mutációkkal született emberekről szólna (ki ne ismerné ezeket). Ez azonban az egyszerű emberek külömbségeit mesélte el. Nem idézek csak eszembe juttatom ami megfogott benne.

Különböző forrásokból született adatok. A forrás ez esetben lehet magazin,fénykép, modellek, közkutatás, vagy akár pornófilm is. Lényegében a szépséget kutatjuk. Szóval a legszebb emberek a klimának éghajlatnak és az ételeknek köszönhetően olaszországban élnek. Nah de. Ott ez vonatkozik egyaránt férfiakra és nőkre. Persze én is szoktam hallani és melyik pasi ne mondaná... a magyar nők a legszebbek. Nem azért mert kedvesek vagyunk, hanem mert itt található a legtöbb gyönyörű nő egy helyen. Ez ma már tudományosan bebizonyított. Az okunk. Végülis maga nem csak forráskutatásból ered hanem genetikából is. Minél több fajta keveredik egy fajon belül annál szebb lesz. Példának vegyük a halakat (már nem tudom mi volt a pontos fajta) a hímek úgy hódítják magukhoz a nőstényeket, hogy a farkuk különböző szinekben pompázik, de ha hasonló szinűeket párosítunk össze akkor fakó és szürke lesz szegény hím farka (ez így viccesen jött ki :)). Nos az embereknél is . Melyik pasit ne vonzana egy olyan lány akiben van egy kis latin amerikai pezsgés, vagy egy kis afro szinesség. (a kivételtől elnézést kérek ilyen is lehet.) Tulajdonképpen minél többféle nemzetiségű keveredik az adott személyben annál szebb lesz. De minél monotónabb annál valószínűbb, hogy "fajtiszta" az egyén. Tehát ez a különleges "szépség" olykor genetikai hiba. A fajtánk keveredéséből ered. Magyarországot nagyon szomorú, hogy ha belegonbdolunk hány nép foglalta el szállta meg és szentségtelenítette meg (valószínűleg :S). De annyi biztos ha nem jönnek, lehet nem lennénk ilyen "szépek". Basszus tudományosan is bizonyított, hogy szépek vagyunk, akkor meg hol itt a szerénység :D. Végülis az egy dolog ha ismerjük honnan jöttünk, mi a népünk múltja, de nem tudhatjuk mi kiből vagyunk végülis. Egy nyelvet beszélünk, MAGYAROK vagyunk. Nem teljesen igaz, hogy a szépség belülről ered, onnan is, de kell egy kis rásegítés. A külső megfog, a belső megragad. A tudomány által már mondhatjuk, hogy elvették tőlünk a szépség relativitását? Nem. Mivel mindenkinek még mindig megvan a saját egyénisége, önkifejezése, szépérzékelése. Sajnos ma már nagyon sokat diktálnak az emberbe bele ebből is. A reklámok a nagy divatcégek is mind stílusokat alkotnak, amolyan ideálképeket, amiket rentgetegen követni akarnak. Mi éppen a trendi. szerintem mindenki találja mneg a saját karakterét és fejezze ki önmagát. Legyen ez a korszak az egyéné. Az biztos, hogy az arcunk a testalkatunk az örökölt szépségünk megmarad ha vigyázunk rá. Márpedig muszály lesz. Kicsit talán odafigyelhetünk arra mit is eszünk, hogy is élünk. Ha már megkaptuk ezt az adottságot használjuk ki, éljünk vele.

Mindenki szép, de előbb találd meg magad, hogy ezt te is meg tudd látni.

süti beállítások módosítása