Változások

2009.12.30. 20:00

Nos elértünk ide is ... itt az év vége. Tudjátok mit az első cikkem után elgondolkoztam, hogy miről is irhatnék. Megirtam egyenlöre ami kijött belőlem. Megfogom ezután is. Köszönöm mindenkinek, hogy olvassátok a blogom én beleteszem amit tudok ... persze ahogy tudom.

Megújult a honlap. A "mister a zöldben a nagyvárosból élőben" lerövidült és már mindenkinek érthetőbb, hogy egyenlőre a tartózkodási helyem AZ ÉN BUDAPESTEM az ami jelzi néha ki is vagyok. Figyelem nem akarom lelombozni a magyarokat ... de komolyan pest gyönyörű, vedd már észre :D. Így lett "Mister in Budapest" a blog címe. Itt mindent megtalálni ... mind pesten, mind a blogomban.

Megújult fiatalosabb kinézet. Friss színek. Angol-német-francia nyelvre fordító szótárt találtok a fordító nevű dobozka alatt . Üzennőfalon üzenhettek mind nekem, mind egymásnak és akár véleményeitek is közölhetitek a megújult blogról. A zene a lap legaljáról szól, számot tudtok választani, egyenlőre még nem igazán bő a paletta de ha valami kell írd meg az üzenőfalon és ha tetszik kiteszem nektek. ( Jah ... amúgy a legtöbb zene videó is egyben tehát ha megnéznéd kit halgatok van, hogy meg tudod. )Az "idő" dobozban természetesen a pontos időt láthatjátok és a képek is mindig frissítve lesznek.

Köszi mégegyszer, hogy érdeklődtök. Bármilyen jótanácst még mindig fogadok.
Legyetek rosszak, és mindenki álmodjon velem valami szépet ;P

süti beállítások módosítása