Régi-új hely

2011.09.25. 13:37

 Most merő véletlenségből írok hát újra. Találtam egy jegyzettömböt a gépemen, melyben még azon terveim voltak, hogy ezzel a címmel, egy teljesen új oldalra költözöm. Az ami miatt mégis átírom ide a bejegyzést, nem különösebb, minthogy tetszik :). Egyszerűen próbáltam megfogalmazni, mi az ami miatt szerettem volna új helyen kezdeni, és mi miatt írok újra, amit írok. Tartalmában nem egy különleges dolog, de valamiért most úgy érzem, nyugodt szívvel megoszthatom.

Miről is fog szólni ez az oldal? A gondolatokról. Ami teljesen biztos, hogy őszinte leszek. Ennek nincs különösebb oka, egyszerűen csak tudom, hogy itt senki nem ismer engem, és én sem ismerek senkit. Most joggal feltételezhetitek, hogy magamnak való vagyok, mert az interneten írom le azokat a dolgokat majd, amik foglalkoztatnak. Kicsit igazatok van, de ti akik ezt olvassátok, mennyire vagytok magatoknak valók? Mennyien akartok megfelelni a körülöttetek lévő világnak, hogy az befogadjon? Az utcára kilépve úgy öltözködni, ahogy azt mások diktálják, úgy viselkedni ahogy azt illik, azt gondolni, amit ők akarnak. 

Valószínű, hogy sok költői kérdést teszek majd fel. Amire vagy leírom a saját válaszom, vagy nem. Nem hajtok a facebook-on, nincsenek céljaim itt. Találhattok majd be nem fejezett novellákat (igény szerint örömmel várok folytatást bárkitől), képeket osztok meg, kicsiny világomból, eseményeket írok meg saját érzéssel. Többről szeretném, hogy szóljon, mint egyszerű gondolatokról. 

A legfontosabb mégis a szöveg. Az írott művészet nem attól lesz szép, hogy milyen betűvel, vagy mennyit írnak, hanem, hogy milyen tartalmat takar. Mondhatnánk azt is, hogy a minőségi írások többet érnek, mint egy tartalmas okfejtés. Törekszem majd, hogy teljesíteni tudjam. Nem lesz rendszeres bejegyzés. Akkor írok amikor kedvem és szabad időm is van rá egyszerre. Legfőképpen magamnak, magamról.

A bejegyzés trackback címe:

https://misterbig.blog.hu/api/trackback/id/tr773254954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása