Nosztalgia

2009.11.01. 22:36

Gondolom mindenkivel előfordult már, hogy meghalott egy régi számot, dalt és rögtön egy régi emléke jutott eszébe. Bármi ami ahoz a dalhoz köthető. Gyakran érdemes a dalokat kiírni egy lemezre amire késöbb vigyázunk is. Hogy egyszer egy szép napon boldogan vehessük elő és nosztalgiázzunk vele. Néha nagyokat lehet nevetni egy számon és a hozzá fűzött emlékeken. Én megvallom őszintén gyakran veszek elő ilyen zenéket. Muszáj gondolni a multra és nem azért hogy tudjuk honnan jöttünk. Ezt a mondást egyébként hülyeségenek tartom. Minek fejbentartani honnan jöttünk ha ma már egy jobb helyet élvezhetünk? És ha ma rosszabb mint a múltban volt, nem lesz jobb attól hogy régen jó volt.

De azok az emlékek amik egy emberhez egy élményhez vagy akár egy estéhez vezet vissza néha jól jöhet ha felvidít. De ha megtehetitek ne csak zenéket mentsetek . Legyen az videó vagy csak akár kép. Most lehet úy vélekedtek minek ez nekem semmi jó nem volt a múltamban nem akarok rá emlékezni.De úgyis fogsz. És akkor mien vicces lessz az ínységes időkre visszagondolni. Jó lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://misterbig.blog.hu/api/trackback/id/tr301491997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Telekrisz 2009.11.02. 16:51:50

Ebben igazad van, de viszont vannak rossz emlékek is amelyekre nem szívesen emlékeznék vissza később XD
süti beállítások módosítása