Tudom még csak szép lassan jön el, de már kaptunk egy jó kis ízelítőt hiszen minden olvadt. Aztán igy beszélgettem egy barátommal, szóba jött, hogy neki mint nőnek mennyivel jobb tavasszal elhagyni a sapkákat mivel akármennyire is takarnak és nem kell annyit bajlodni a hajjal ha kimegy az ember, mégiscsak jobb a szabadság és az egyéni kifejezés ha egy nő elengedi a haját és azt megfujja a szél. Esetleg egy helyes pasi közelében pedig már csak egy pillantás kell és megvan a napi önbizalomfröccs. Segítek kicsit a hajszínnel, a formaigazításban és persze gondolunk a textúrára is.

Kezdjük a hajszínnel, milyen is legyen ami biztosan jól állhat. Ha már meg akarunk újulni nem biztos, hogy meg akarjuk tartani a takargatott szinte szürke téli frizuránk. Ha szinezés mellett döntünk pár dologra oda kell figyelni. Elsődleges szerepet játszik a bőr és a szemöldök szine. Ezt soha ne felejtsük el.
A bőrszíneket a szakértők két csoportba osztották, hideg és meleg árnyalatúak. A hideg tipus általában rózsaszín, míg a meleg sárgás. Ha világos a szemünk és a szemöldökünk, valószínű, hogy bőrünk színe hideg árnyalatú,míg sötét szem és szemöldök esetén meleg árnyalat lesz ránk jellemző. A hideg tipusúaknak az ezüstös a melegnek pedig az aranyos árnyalat áll jól.
A szemöldökünk festésével vigyázzunk, hiszen ha a hajunk választott szine eltér, be kell szineznünk azt is.  A világos szemöldöktől bőrszinünk is világosabbnak tűnik, de ez igaz a sötét szemöldökre is. Ügyeljünk rá, hogy a szemöldökünk csak egy árnyalattal legyen világosabb, mint a hajunk.

folyt. köv.

A bejegyzés trackback címe:

https://misterbig.blog.hu/api/trackback/id/tr521771925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása