Interview magazin

2011.03.06. 18:00

 Nos így első benyomásra azt mondanám a videóról, ők is megörökítik felvételen az az érzékiséget, amit a fénykép nem biztos, hogy vissza tud adni. (mint az Esquire) Annyi különbség azonban van, hogy míg az Esquire az egész videót cserélik be a fényképekre, itt a fényképek készítése közben készítenek videót. Hát mindenesetre hangulatosabb mint egy egyszerű backstage felvétel.  Edita Vilkevicizte és Abbey Lee Kershaw közreműködése látható a kisfilmen, mondhatni "együtt működnek". Megjegyezném, a videóban fedetlen melleket láthatunk, így megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott... Mario Sorrenti alkotása:

Interview Magazine: On Set with Mario Sorrenti from Heather Sommerfield on Vimeo.

Tetováló "robot"

2011.03.06. 12:31

 Ma már szinte mindenből készítünk automatát. Nemrég a másik oldalon is közzétettem az itthon hamarosan megrendezésre kerülő Tetováló rendezvényeket. Most azonban valami olyasmit szeretnék nektek továbbítani, amihez nincs szükség a művészkézre, illetve azt helyettesíti egy precíz gépezet. Véleményem szerint ez talán nem fog annyira népszerű lenni a "vendégek" körében, hiszen mást nem is tudok elképzelni, minthogy ugyan azokat a sémákat tetoválja fel újra és újra. Aki tetováltat, véleményem szerint, valami egyedit szeretne a testére. Hát a gép mindenesetre létezik és működik is. Videót a működéséről a gomb után találtok. 

A lehetőségek

2011.03.05. 18:14

 Mind választások előtt állunk az életünk során. Sok-sok választás előtt. Dafoe a választásait vonultatja fel a filmben. Lehetünk akárkik, hiszen mindig mi döntünk. 

Jim Beam "Bold Choices" Cultural Movement from StrawberryFrog on Vimeo.

süti beállítások módosítása