SétaVan!

2010.11.28. 15:59

Sajnos későn kaptam a fejem, mi is ez valójában. Valószínűleg el tudjuk azonban kapni az utolsó előtti sétát. Szerencsénkre pont Budapestre optimalizálódik. A recept azonban nagyon egyszerű. Szállj ki a gépből!

Annyit tesz hagyd ott az összes közlekedési eszközöd és fedezd fel a lábaid erejét. Járj egyet, gondolkozz, nézelődj, fedezz fel. Ma már mindenhova megyünk. Itt lenne az ideje, hogy egy kicsit figyelmesebben, céltalanul bolyongjunk a városban, bárhol. Az idő ilyenkor is tud szépnek tűnni. Ha már ezt említjük. A jelenlegi túra a romantikus Budapestet célozta be. Mert romantikus helyekből nincs itt hiány. Csak figyelmesnek kell lenni. Katt ide és lopd te is a csókokat. Én biztosra veszem, hogy útnak indulok, ha sikerül egy egész osztályt viszek, ha nem akkor magamban ballagom körbe a helyeket. Érdemes figyelmesen olvasni, mikor merre kellene fordulni. Fontos tud lenni. Megjegyzem az első megálló a Budavári Labirintus belépős. Olyan 1500 Ft-ból bárki bejuthat. Sok sikert mindenkinek. A kezdeményezés megvan, és szerintem nagyon jó. Legyen szép napotok hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://misterbig.blog.hu/api/trackback/id/tr202479003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása