Új jelenségek

2009.10.11. 20:13

Érdekesen vettem, hogy én is tanulok még kifejezéseket a mai cosmopolita világból (megjegyzem:nekem tetszik ennek a világnak az életvitele(bizonyos részei)). Találkoztam pár ... nem is kifejezés ... inkább jelenséggel. sajnálatos módon minden közösségben megvannak a csalódások az életben. Mindenki átéli az "egyszer véget ér" szakaszt is.

Azt mondják, hogy minden kapcsolat után is eltelik egy idő amikor még tart bennünk az emésztés ... legyünk akár a szakító fél akár az "áldozat". Ez valhogy úgy van, hogy a kapcsolat időtartamának fele a szakítás után pont a felejtő időd. Ez annyit tesz ha valakinek volt egy 2 éves kapcsolata, a szakítás után legalább 1 évig eszébe jut még és érleli a múltat. Tehát valahol az emberben mélyen inkább 3 évig tart egy 2 éves kapcsolat. (Ez inkább a nőknél jellemző.) Ezt hívjuk extra időszaknak.

Ezáltal is megjelentek a félszinglik. Ők szabadok, de a szívük még foglalt és ezt érezni is lehet (sajnos). Ha összefutnánk egy félszinglivel ... felesleges próbálkoznunk. Könnyebb ha a barátja vagyunk és megismerjük. Egy barát még mindig többet ér ezer egy éjszakás kalandnál.

Remélem hasznos volt számotokra az én friss infóm is :)
MISTER-től még tanulni is lehet ... ezek csak tanácsok

A bejegyzés trackback címe:

https://misterbig.blog.hu/api/trackback/id/tr121443315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása