Irie maffia

2009.11.05. 20:35

Nah jah ... őket nem is tudom jobban reklámozni mint magukkal. Egy teljesen újat mutatnak. Ami nagyon jó. És nagyon sokan várjuk már az új lemezt. Halhattuk már a weboldalukon számukat az új lemezről. De kinek elég ez ha élőben is hallhajuk őket.

Én megvallom az őszintét nem régóta ismerem a zenekart. Úgy 2-3 hónapja. De határozottan gyarapitom a rajongótáborukat. Meglepő de a wikipédia is kihozza őket. Azzal a meghatározással h reggae zenét játszó együttes mely a zenéjükben hip-hop, rap, rock és egyéb stilusokat ötvözve adják elő számaikat. Jó egy olyan reggae amiben minden van :D.

November 13-án lessz a lemezbemutató koncertjük a Gödörben. Kapunyitás 20.00kor jah ... és kedves olvasóim szólok a belépő karszalag bemutatása az Andássy úti Adidas üzletben 25%-os kedvezményre jogosít fel. Én tuti ott leszek, ha estleg vki találkozni akar velem :D. A jegyárak elővételben 2000Ft ... de megéri ...Helyszínen 2500Ft. Egyéb infók a honlapon. http://www.myspace.com/iriemaffia hajrá hajts rá elővételben.

JÓ SZÓRAKOZÁST

A bejegyzés trackback címe:

https://misterbig.blog.hu/api/trackback/id/tr41503417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása