Nah akkor, hogy is van ez? A Tube mindig is meglepett minket valami újdonsággal. Most ezt úgy adja elő, hogy vásárolhatunk rajta. Láttunk már megannyi részletét ahol nem csak a videó volt de számos lehetőség is körülötte. Mikor elkezd reklámozni valaki az oldalon valamit, ma már bevonja a teljes felületét. A következőre nyílt most alkalmunk.
Egy britt divatcég döntött az elhatározásra, hogy valamit beújít és kipróbál a YouTube-on, hogy több emberhez jussanak el termékeik. A The French Connection (A Francia Kapcsolatok) online webáruház termékeit interaktivan tekinthetjük át az oldalon. Videókon a ruhadarabokat megtekinthetjük, kommentelhetjük, de egy vásárlás gombot is találunk amire rányomva, a kiválasztott ruhadarabhoz közvetít a webáruház oldalára. A szolgáltatást kedvesen a "YouTique" névre keresztelték. Természetesen a videókban nem csak a ruhadarabokat tekinthetjük meg, de egy kedves hölgy (Britt televíziós személyiség és divat író, stylist - Louise Roe) még öltözködési tanácsokkal is ellát minket. Melyik ruha elegáns, mit hova illene felvenni. Munkahely, esküvő édesmindegy. Minden nő a wow pillanatra törekszik mindenhol. Nah szerintetek milyen az ötlet? Akarunk még ilyeneket? (bár nem hiszem, hogy sok magyar üzlet volna aki ezt a reklámmódot választaná termékeinek)

A bejegyzés trackback címe:

https://misterbig.blog.hu/api/trackback/id/tr622341931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása