Nagy az isten állatkertje

2010.12.02. 20:17

 Voltatok már ugatós koncerten? ... Mármint olyanon amin konkrétan ugattak a színpadon? Hát a mai világban minden megengedett. A művészek határtalan képzelete, egyszerűen ... Hát mindenesetre sokaknak furcsa lehet. Ugyanakkor valahol lenyűgöző is. Mind a megvalósítás, a bátorság, nem is tudom mi ez. Őket a csokidallal véltem megtalálni. Lám az album címadó dala, egyszerűen. Leírhatatlan. Vau. Egy Kiss Erzsi Zene - ugatós. Tudjátok mit, inkább halgassátok:

U.I.: Ezt nem is tudom melyik címkébe tehettem volna. Beleillik az állatok közé, de nem bántanám ezzel őket. Kultúra? ... is-is. Szórakozás ... naná - ha tudsz vele ugatni. Ha van tipped és indokolni is meg tudod, kérlek jegyezd már be kommentbe. köszi :)

A bejegyzés trackback címe:

https://misterbig.blog.hu/api/trackback/id/tr62489172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása