A szex művészete képekben

2010.09.30. 21:32

 Ezen az egyszerű oldalon megragadt a szemem. Olyan oldal ez amin a művészi képek, a szép beállítások, és a pornó találkozik. Szebbnél szebb női testek, alakok. Mindez olyan festésben amiben mindig is látni szeretnénk. Azoknak ajánlom akik szeretik a szép dolgokat, akik szeretik a szexet. Ám mint olyant a pornót túl vulgárisnak tartják ahhoz, hogy nézzék. Valójában ezen sem több mutatkozik mint az ember valója egészében. Az elsődleges nemi jellem megjelenítése művészi képek formájában. Geeky Porny Girl az oldal ahol a Szex, a Pornó, és minden báj, szenvedély, vágy érezhető a képeken keresztül. Olyan embereknek is akik a szépre vágynak és nem az egyszerű mindennapi ember szexképeire.

 

Stop motion nyomtató reklám

2010.09.29. 18:36

 Brother A3-as multifunkciós nyomtatója mutatja be mire nem képes egy kép vagy szöveg akár nagyobban kinyomtatva. Egyébként ahhoz képest, hogy a mai világban mindenkit a "zöldebb" életre buzdítanak. Most, hogy mindenki próbál a papírból is kevesebbet használni (vegyük például az olyan irodákat ahol már próbálják minimálisra csökkenteni a papírmennyiséget a digitalizálással). Egy nyomtatónak lehet, hogy valóban ilyen frappáns reklámokat kell alkalmaznia. Szép munka, elismerésem. Most elgondolkoztam, hogy végülis kell-e nekem nyomtató.

Noah Harris - Brother "Architect/Cafe" from Blink on Vimeo.

Inspirációs portrék. Figyeltem fel a címre, és kattintottam is, mit takar mindez. A képek egyrészt lenyűgözőek, másrészt vannak amelyeknél csak félrefordítottam a fejem és megjegyeztem: "höö?!". 147 portré-kép ami inspirálja a következő kattintásaitokat (a helytelen fordításért elnézést, kezdő németes vagyok).

FOTB 2010 videó

2010.09.29. 00:16

 Nelson Costa műve ez. A makró egy lehetőség olyan felvételekre amiket a szem nem úgy láthat meg ahogy szeretné. Íme milyen művészien gyönyörű tud lenne egy kis játék a kamera előtt, egy kis dobozban, egy kis mágnessel. Mind láttunk már ilyet valószínűleg, de valahogy ez nekem mégis tetszik. Nem mellesleg ez a Flash On The Beach sorozatból eredő művészi vonzást jelképezi. A mágnessel való fizikai játék arra utal ahogy az olykor különböző ágakat, stílusokat képiselő művészek is milyen jól el tudnak lenni egy ilyen egyszerű makrófelvétel során. Nah de. Hangulatos zenei aláfestés, egyszerű képi világ. 

FOTB 2010 Titles from Süperfad on Vimeo.

Az új könyv fogalma: IDEO

2010.09.28. 23:15

 Az e-könyvek ma már nagy sikernek örvendhetnek. Igaz még itthon nem annyira terjedtek el. Ám jó tudni, vannak olyan ötletek amik ezeket is továbbfejlesztik. Egy gondolat alapján ezek az "új könyvek" már új lehetőségeket nyitnak elénk. Könyvet olvasunk, miközben interaktívan részt is vehetünk akár a könyvben. Ezek az olvasók jelen esetben 3 új nézetből tekintve hatalmasat ugorhatnának ezen az irányon haladva. Nekem nagyon tetszik, mind az elképzelés, mind a videó. 

The Future of the Book. from IDEO on Vimeo.

Szeretnék Írni

2010.09.28. 20:05

 Régen sokan voltak akik az apró cseprő elmélkedéseimért olvasgatták a blogomat. Sajnos egy idő után a kreativitás és hanyatlik. Azt kezdtem el érezni, hogy valami kis plusz hiányzik az életemből, és ez miatt nem tudok olyan lenni aki mindig is volt. Először csak kapkodtam a fejem valami olyan után amiről azt sem tudtam mi az. Majd próbáltam lekötni magam valami olyannal ami akkor hirtelen megtetszett és elterelte a figyelmem. És mikor már úgy éreztem elkezdtem mentegetőzni és megszületett bennem a múzsa hiányának teóriája. Nemrégiben egy kedves barátom akit nevezzünk most csak Meggymagocskának, ráébresztett, hogy mennyire hülye is voltam. A problémát nem másokban, nem a környezetemben, egyszerűen csak magamban kell keresnem. Ráébresztett arra amit én magam is vallottam régen, "ha valamit nem akarsz akkor az nem is lesz". 

süti beállítások módosítása