SétaVan!

2010.11.28. 15:59

Sajnos későn kaptam a fejem, mi is ez valójában. Valószínűleg el tudjuk azonban kapni az utolsó előtti sétát. Szerencsénkre pont Budapestre optimalizálódik. A recept azonban nagyon egyszerű. Szállj ki a gépből!

 A mai technikai világ mindent majdhogynem a szánkba rak, bármilyen erőfeszítés nélkül. Ha használni is tudjuk rádöbbenünk, egyes eszközeink tárháza majdhogynem kifogyhatatlan. A Photoshop mindenki számára közismert program. Persze megannyi ellendrukkere is megjelent. Nem a legolcsóbb alkalmazás, de rentgeteg lehetőséget nyújt használójának, hogy alkosson. Még a legprofibb fényképészeknek is mindig van mit tanulni belőle. Ráadásul nem csak a fényképészeknek hasznos. Bármely képi világgal élő alkotást készíthetünk, javíthatunk, vagy feldolgozhatunk a segítségével. Én ma már technikai okok miatt nem használom, bár szívesen tekintek az általa készített alkotásokra. Én még egy régebbi verzión tanultam, és valószínűnek tartom, hogy az újat igencsak tanulmányoznom kellene, hogy pár dologra rájöjjek még. Mindenesetre lenyűgöző alkalmazás. Íme egy videó ami bebizonyítja, mi mindenre jó többek között ez a kis csöppség. 

Alvelyn Alko munkái

2010.11.27. 21:33


via

Hűtött pezsgőt bármikor

2010.11.27. 10:20

 

Tökéletes lehet megannyi alkalomra. Tudom, hogy az izoterm bélés nem hűti, de tökéletes hőmérsékleten tartja nekünk a kiváló minőséget. A romantikus emberek fontos kelléke. óh, én is hányszor oldottam meg valamiképpen ezt a kompozíciót. Bár a hűtés nálam mindig nagyobb csomagot eredményezett. Íme egy frappáns megoldás, miképp lehet elegánsan behűtött pezsgőt, két szép pezsgőspohárral randevúra vinni. Persze ez nem zárja ki az ajándékozás lehetőségét egy esküvőre sem. A friss házasok biztosan örülnének a nászútjuk folyamán, ha mindig lehetne náluk hideg pezsgő. Kis vállpántos csomag, élénk színével és átkötéssel. Ha jól figyeltem csak rendelésre.

Fantasztikus és szexy képek. Érzelemek és szenvedély. Fekete-fehér, de színes kép is fellelhető a tárházban. Gyönörű teste van és ki tudták használni a képen. Érzéki és magával ragadó. VoyonsVoir.fr oldalon több képet is találhattok róla.

Csak nézd

2010.11.26. 20:19

süti beállítások módosítása