Valami régi mellett, valami új. Csak az a baj, hogy az az új még ott sincs. A kiírás az épület közepén még hazudik. A kissé nehézkesen kivehető felirat a blaha új épületén. Valójában egy fantasztikus és extravagáns, ám mégis kompakt ... parkolóház?

Hát egyenlőre az. Többszintes mélygarázs várja az idelátogatókat a belváros szívében 300 parkolóhellyel. Persze mellette már beköltözött az épületbe a Marriot hotelláncolat egyik új üdvöskéje, de mégis valami hamis az egészben. Az épület térre néző felén ott virít a hatalmas rózsaszín felirat cifrán és dőlt betűvel, alatta pedig szépen kivehető, hogy bevárásló központ. A bejáratok mellett szép reklámplakátok hirdetik, hogy üzletek várják az idelátogatókat. Az első ami gyanúsan szembetűnő jel, hogy a reklámplakátokon semmilyen márkajelzés nem szerepel, sehol. Ezután jön a habocska a finom kapucsínón. A bejárathoz érve (bármelyikhez), azok nem nyílnak. Sőt kicsit figyelmesek vagyunk még láthatjuk a bent földön heverő osb lapokat, amik szerintem a felújítás jeleit tükrözik (nekem). Az épület gyönyörűen virít a Blaha Lujza téri Corvin már-már ósdi, sárga, téglateste mellett. Valahogy, szerintem el is csúfítja azt kissé. Ám jobban meglesve, csak ez mellett olyan "hú de szép". Nincs az épületben semmi különleges, olyan mint bármilyen irodaház. Az Europeum weboldalát meglesve, néhol még furcsább dolgok ugranak nekünk elő." Változatos üzletek, különleges márkák, éttermek, kávézók, legkülönfélébb kiegészítő szolgáltatások" írja legalábbis az oldal üzemeltetője. A kérdésem most az legyen, hogy járt-e itt a lapszerkesztő, vagy inkább, hogy ez egy félrevezetés? Persze akció dúsan keresik a márkákat akik képviselnék magukat az üzletházukban. Megjegyzem, az alaprajzot tekintve ez számomra elég kicsinek tűnik. Amolyan ... Kompakt üzletház. Volt egy telek a város közepén de hozzuk ki belőle a legtöbben címmel. Az angol videó ismerteti a magyar fővárost, a szokásait, illetve hangsúlyozza az üzletház elhelyezésének nagyszerűségét. Én kíváncsi leszek mi lesz ebből, mert eddig nem túl bíztató. Mondjuk ha egy híddal összekötnék a "régi" Corvinnal és csinálnának valami koprodukciót, (azta mekkora ötleteim vannak) talán még nagyobb érdeklődés lenne mindkét üzletház iránt. ... Sok sikert hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://misterbig.blog.hu/api/trackback/id/tr392475394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása