Fővám téri metróállomás

2010.12.13. 14:52

 A nagyvilágon is híre van ám a mi metro4-ünknek. A szerkezeti, és technológiai megoldások még itt is lehetnek lenyűgözőek. Persze itt nem beszélhetünk az anyagi gondokról, és hogy a magyar szerint sosem készül el. De bízni muszáj. Nos a dolog lényege, hogy a Fővám téren elkövetett megoldás nem csak ügyes, de még szép is. Szerintem lenyőgöző, ahogy a természetes napfény a föld alatti állomásba szűrődik, a hálós szerkezet hatalmassága és a szabálytalannak tűnő rendszeressége. Kíváncsi leszek használat közben, miképp mutat majd a városkép összhangjában. További képekért kattints a forrásra.

Szerettem volna képeket is mutatni, de a rendszer most valahogy nagyon ellenem volt, úgyhogy jobb ha a forrásom oldalán tekintitek meg. ...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://misterbig.blog.hu/api/trackback/id/tr182513126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása