Street Fashion

2009.10.30. 18:34

Ez a cimke nem kizárólag nőknek készült. Mivel én is pasi vagyok így nekik is kedvezek éppeni jelentéseimből. Magam is szivesen látogatom a divatbemutatókat, üzleteket, lapozgatom a divatlapokat vagy akár járok shoppingolni. Valljuk be Magyarországra már rég betört az igazi divat. Itthon is megannyi divattervező van és közülük már van aki európai szinten kiemelkedett. Ugye mire nem vagyunk képesek mi is ebben a kis országban. Hát lássuk mégis idén mit diktál a gépezet mindenkinek.

Meglepödhetnénk mivel egy olyan márka uralja ma már a street fashion-t aki 1 éve jött be hazánkba. A vörösmarty téren nyilt üzletüket szivesen látogatja minden fiatal. Toppon vannak ma még ám a "régebbi" márkák is, úgymint a Mango, C&A, H&M (ez a márka foglalkoztat leggyakrabban neves divattervezőket) ki nem hagynám a már nagyon kedvelt Pull and Bear vagy Zara üzleteit sem. Aki mégis kimaradt attol elnézést kérek. A lényeget tekintve annyian uralják ezt a világot is már, hogy az ember szabadon választhat kollekciót magának stílusának egyéniségének kifejezésére. Most a leg"szinesebb" kollekcióval a diktátor Berschka jött ki. A 80-as évek és a bulizós csillogós diszkófények világa dereng mindenütt ... de megtaláljuk a komoly állatmintákat is ... megoszlik a világ e téren is. Mert míg például a Fashion nagyjai mint a Chanel vagy a Gucci nagyon arra hajlanak, hogy a 90es évek masculinságát mutassák be nekünk a street fashion a "drága" márkáktól egy évtizeddel le lenne maradva? Nem . Ez ma már nem más mint a fiatalok lázadási vágya. A fiatalokat nem öltöztethetjük rejtegetve. Sokkal felkapottab még mindig ha a nők megmutathatják és érezhetik, hogy mennyire nők igazán. Ezt nem máshogy minthogy szexy ruhadarabokkal érhetik el. Ezek a divatmárkák a közéletben nyujt olyat mind a fiataloknak mind a fiatalosabb korosztályoknak amitől jól érzik magukat. Sajnos a görkoris diszkót Budapesten még nem élvezhetjük igazán, de a hangulata él a ruháinkon . Mikor bárki megirigyelhetne egy csillogó szexys partyszerkót ...

Mindenki bátran barangoljon és keresse fel a legkedvezöbbet számára legyen az lány vagy fiú, fiatal vagy öreg. Egy szép új ruha mindenkit feldob ebben a zord időben. Ajánlom nektek a Vörösmathy teret, az Aréna plázát, A westend citi centert. vagy akár a budapesti háromszöget. Sok sikert a keresgéléshez. Ha infóm van valahonnan úgyis megosztom veletek amint lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://misterbig.blog.hu/api/trackback/id/tr851487326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása