Tegnapra előre betervezetten meghívtak alvin koncertre. Szeretem az ilyen koncerteket, bár vannak durva dolgok. Például a lány (megjegyzem ez a lány nagyon kedves az én kis szivemhez mert csodás és rentkivüli XoXo) akivel mentem nem nagyon akart a szinpad elött pogózni* de az első sorból szerette volna élvezni a élő koncert élményét. Ekkor jött az, hogy én mögötte állok és védem. Ez jó mert végülis mindenkinek kell egy kis adrenalin és mindenki másképp éri el. azok akik ide járnak így vezetik le ... és valahol megértem mert ha valaki elesik felsegítik és ha valaki komolyabban megsérül attól elnézést kérnek és segítenek egymáson ... de tudni kell, hogy ebben benne van a sérülés ... ez egy ilyen játék.

A pogózás valójában a rock koncerteken már mégiscsak megszokott de nem kötelező. Szóval egy új helyen voltam ahol egy nagyon jó zenekar zenélt. az előzenekaroknak elég rossz lehet mert tudják, hogy nem miattuk jött a közönség ... de bemutatkozni be tudnak. Ez is jó. Bár 2 szám között kénytelenek a közönséget poénokkal elszórakoztatni ... és ez jó.-> tatu18 volt az előzenekar.

A hely tipikusan rock tanya ... ez igen érezhető. Jól esett a kikapcsolás. Ajánlom mindenkinek akinek sok a gondja ... egy rock koncert és úgysem tudsz másra gondolni.

Alvinék hozák magukat és nemsokára kijön egy új kislemezük. Most lesznek 16 évesek. Megmondom öszintén nekem Alvinról az ritt le, hogy utálja ezt az egészet. De lehet, hogy ez csak az imige része.

JÓ SZÓRAKOZÁST

Új jelenségek

2009.10.11. 20:13

Érdekesen vettem, hogy én is tanulok még kifejezéseket a mai cosmopolita világból (megjegyzem:nekem tetszik ennek a világnak az életvitele(bizonyos részei)). Találkoztam pár ... nem is kifejezés ... inkább jelenséggel. sajnálatos módon minden közösségben megvannak a csalódások az életben. Mindenki átéli az "egyszer véget ér" szakaszt is.

Azt mondják, hogy minden kapcsolat után is eltelik egy idő amikor még tart bennünk az emésztés ... legyünk akár a szakító fél akár az "áldozat". Ez valhogy úgy van, hogy a kapcsolat időtartamának fele a szakítás után pont a felejtő időd. Ez annyit tesz ha valakinek volt egy 2 éves kapcsolata, a szakítás után legalább 1 évig eszébe jut még és érleli a múltat. Tehát valahol az emberben mélyen inkább 3 évig tart egy 2 éves kapcsolat. (Ez inkább a nőknél jellemző.) Ezt hívjuk extra időszaknak.

Ezáltal is megjelentek a félszinglik. Ők szabadok, de a szívük még foglalt és ezt érezni is lehet (sajnos). Ha összefutnánk egy félszinglivel ... felesleges próbálkoznunk. Könnyebb ha a barátja vagyunk és megismerjük. Egy barát még mindig többet ér ezer egy éjszakás kalandnál.

Remélem hasznos volt számotokra az én friss infóm is :)
MISTER-től még tanulni is lehet ... ezek csak tanácsok

Nos nem tudom írtam-e róla ... a morrison's klubbok 18 éven felülieknek 9ig ingyenes és némely fősulis v egyetemes diákkal bizonyos napokon ingyenes egész este.

nagyon hangulatos hely mindkettő. Volt szerencsém kapni egy nagyon kedves nagyon helyes nemrég megismert lánytól (lásd: filozófia) sms-t kapni pénteki tekerős délutánomban " van e progid estére mennénk a mori2be" címszóval. Meglepetésként ért de örültem neki, csahát ... le voltam égve. nemsokkal utána fel is hivott és kérdezte, hogy mi van? Én megmondtam neki a helyzetem ... rálegyintett és megbeszéltük a talit ... taliztunk jött pár ismerőse és jól éreztük magunkat egy jó helyen.

Jó gondolat, a hely üzemeltetőitöl, 9ig minden koktél 500Ft és minden sör 200 Ft illetve ingyenes a belépés. Ezek a lehetőségek máris annyira felkapottá teszik a helyet, hogy úgy érzi magát néha az ember mint egy szardínia a konzervben. Ettől eltekintve jó társaságban érdemes benézni. Összehozza az embereket ez a hely ... és mivel több terem van. naggyából ugyan olyan kategóriájú zene kedvelői minden teremben jól érezhetik magukat. Vállassza ki-ki a maga napját mikor a legalkalmasabb és mikor van a legcsábítobb élmény számára és hajrá.

JÓ SZÓRAKOZÁST

Sorry érte

2009.10.11. 19:34

Most ez elmúlt napokban kimaradtam picit és elhanyagoltam a beigért cikkek, értesítések és jelentések megírását ... behozom és bocsi.

Tudom legtöbben az "ingyen bulik" és a szóban megemlített " szabis progik" rovatért szóltak. Azokat már hiába probálnám a hétvége végén pótolni. Ez most kimaradt az életünkből ... majd legközelebb.

Hoztam viszont pár élményt és jelentést amit hamarosan meg is írok. ;P ;P 

L'art pour l'art-on voltam

2009.10.06. 23:35

Nah komolyan ... ez a humor is él még ... megvallom őszintén nem gondoltam, hogy ennyire jó lessz. És mégis ...

Igen olcsón hozzájuthattok pár jegyhez (engem meghívott egy kedves hölgy :D). Az előadás a bábszinházban volt az Andrássin. Nem túl nagy terem, de telthát volt és tökéletesen átjött minden :). Maga az előadás megtalálható a Youtube-n mivel újakat nem írnak, de amekkora élmény élőben ... ezt nem lehet a képernyőn visszakapni.

Volt pár érezhető pillanat mikor a közönség nem igazán érezte át mit szeretett volna éppen elérni ezzel a poénnal az író. De teljesen megérte és néha fájt a szám :D.

Megtartották a régi poénokat és megspékelték egy kis impromizáslással ... isteni. A legjobb, hogy minden szinész rentkivül idiótának van előadva de iszonyatosan nagy elme mind.

Érdemes utána nézi hasonló tipusó előadásoknak ... lehet, hogy valaki látta már képernyőn ... de attól még el lehet menni bármire ... sokkal jobb lessz.

JÓ SZÓRAKOZÁST

Kerékpárral kezdek

2009.10.06. 23:26

Nah fiatalok rá is rámragadt ez az őrültség ... bicajjal járok suliba ...és egészségesebben élek

ott kezdödött h kaptam egy rahedli büntetést a bkv-nál és elegem lett ... gyalog lakom fél órára hát mért ne tekerjem le ... 10 perec alatt bent vok jo helyen lezárva ... amugy megjegyezném sztem a belváros még nem elég biztonságos és sok magas patka van de jol közlekedhető és mindenhol elférünk. Ugyanakkor néha bosszantó ha ki sem kerülnek csak dudálnak mikor simán elférnének. teljesen rendben van ez a dolog ... már csak télleg a kerékpárutak hiányoznak.

Engem is vonzottak ezek a jó kis események a cangával és most meg is valosithatom öket ... megvallom az elején még fulladtam meg lihegtem nagyon ... de már tetszik a dolog ... nagyon király ajánlom mindenkinek.

Egyébként javul az egészségem ... mondjuk ajánlatos egy citimask bevezetése. De ha valaki ismeri a várost és nem nagyon fér el kocsival a dugóban ... járjon bicajjal ... könyebb leparkolni és elférsz mindenhol egészségesebb és gyorsabb ... ha rosszfele egyirányú az utca menj fel a járdára és meg van oldva.

 

süti beállítások módosítása