Kapcsolatom a világgal

2010.07.29. 00:10

 Facebook, Twitter, Myvip, iwiw, netlog, ppl, hi5, myspace, Tagged... sorolhatnám még a közösségi portálokat világszerte. Oldalak melyek kapcsolattartásra vannak. Amelyeken megtalálhatnak minket régi barátaink, ha regisztrálunk valamelyiken. Most itt adhatnék meg adatokat, melyik magyarországon a legsikeresebb, de ha ezt akarod tudni inkább guglizd be és nézz utána. Lényegében ma már ez kezd egy olyanná válni, hogy ha a mai világban élsz, az egyik ilyen oldalon kötelező fent lenned. Magam is bevallom minden ilyen oldalra regisztráltam, bár teljesen feleslegesen. A barátaim ugyan megtalálnak, de ők bárhol ha szükség van rám. Ám elindult egy mozgalom. A megosztásért.

Mindent amink van, osszuk meg a világgal. Nekünk van ilyenünk is. Mindent tobjunk fel a fészre és mutassuk meg mindenkinek. Lógjunk minél többet egy ilyen portálon. Játszunk, legyen farmunk, városunk, állatunk, bármink. Alakítsunk ki ott is egy életet. Vagy költöztessük ezt oda. Mindenki lássa még azt is milyen alakút kakiltunk? Azt osztunk meg amit akarunk, ez igaz. Ám van hogy az ember bele bolondul. Ez olyan, van 400 ismerősöm myspace-n, és? Hánnyal beszélsz nap mint nap? Hány kérdez felőled hetente? Hánynak tudod akár a nevét is, vagy hogy hol lakik. Hány születésnapot jegyzel meg, hogy tudj küldeni egy sms-t. Lehet már ők sem tudják te ki vagy. Felejtünk, és akárki akármit mond. nyugott szívvel lapozza fel a saját oldalit, hány embert ismerhet tényleg? Csak 1 levél mindenkinek, akiről nem tudjuk ki ő. Nem akarok én anti mozgalmat indítani. Magam is felhasználója vagyok megannyi ilyen és ezekhez hasonló szociális webszájthoz. Csak olykor annyira feleslegesnek tartom, hogy lálkolják ha azt írom be éppen mennyire unatkozom egy 10-es skálán mérve. Nem arra vágyom olyankor. Társaságra. Élő emberekre mellettem. Elmenni bulizni, sörözni egyet, billiárdozni, vagy akármi. Tegyük a közösséget élőbbé, legyen a web személyesebb. Hisz az msn is oly személytelen ma már. Legalább mi ne válljunk azokká.

A bejegyzés trackback címe:

https://misterbig.blog.hu/api/trackback/id/tr912190305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása