Pimasz meztelenség

2010.10.07. 20:48

 Folytatva a az előző gondolatmenetemet, a nők mindig is egyfajta vágyálom sokunk számára. Most belátom rosszul fejeztem ki magam. Vannak olyan nők a férfiak számára akiket tudják, hogy örökké csak nézhetnek, de soha egy lépéssel közelebb nem kerülhetnek. Vannak akikre mind vágyunk és ők ezt pontosan tudják. És van amikor mind eljutunk abba a pillanatba, hogy úgy érezzük, minden nő a miénk lehet. Érdemes küzdeni, érdemes a nőt tisztelni, és fontos szeretni őket. Mind más-más természet, és ettől lesz színes az élet. Egy nőben nem az a sikerélmény egy férfinak ha megszerezte és eldobhatja, hanem a küzdelem amivel kiérdemelte a nőt. És ha te sem értetted a bevezető lényegét lapozz tovább a szövegben és olvasd el a többi részletét is, legalább tudd mit nem tudtok kifejezni erőfeszítéseimmel sem.

Megmondom őszintén, eddig túlságosan tiszteltem ahhoz a velem lévő nőket, hogy megkérjem őket olyan dolgokra amiket szerettem volna. Ezalatt ne a sötét fantáziájában vájkáljon senki, csak az egyszerű művészember mindennapos vágyaira gondolhatunk. Sok nőnél, az első pillanattól kezdve tisztában vagyok vele, mit szabad és mit nem. Sok nő viszont kimutatja ha valami, vagy valaki nem tetszik neki. Olykor egy egyszerű kérést is fel lehet fújni, mert ha nem hisznek nekem, hiába mondom. Példaképpen, mikor szeretnék erotikus, ám elegáns, igazán gyönyörű aktokat készíteni egy hölgyről. A nő csak az erotikus és az akt szavakat hallja meg a mondatomból és azonnal nemet mond. Miközben ismer, és tudja mire vagyok képes. Bízik bennem, hogy jó képeket csinálok. De magában nem bízik, hogy jól is nézne ki rajta.
Itt érkeztünk el ahhoz a bizonyos népbetegséghez, az önbizalomhiányhoz. Amin drága uraim, csak önök tudnak segíteni. Ha nincs a kéznél férfi, a nő szerintem szívesen kényezteti magát olyan dolgokkal, amik szerinte jól állnak neki.
Ekkor válik a divat szerelmesévé. És most visszatérve a példámhoz. Találtam pár igen csinos képet, amik elképesztően ábrázolják a gyönyörű, elegáns, olykor komoly, de mégis játékos nőt. A maga teljes meztelen valójában. És oly gyöngédségével amit csak maga egy nő adhat egy férfinak. Damon Loble LA-i fényképész képei, itt olyan nőábrázolásban, milyenbe mind szívesen tekintünk bele.

(Megjegyzem a képek átméretezéséhez most fáradt voltam és ezért nem látható itt a munkái közül egy kedvencem sem. Idővel a blog.hu szerverre születhetne a képméretezésre egyszerűsített megoldás, amiben a blogger csak közli a számára tetsző dolgokat, egyszerű hivatkozásokat említve, és a képek a számukra adott kereten belül maradnak, nem átlógva az oldaldobozokhoz, köszönöm (a témához való laikusságommal együtt))

A bejegyzés trackback címe:

https://misterbig.blog.hu/api/trackback/id/tr432354673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása