Mozgalom

2010.10.09. 19:31

Egy ideje a régi olvasók is rájöhettek, manapság sokkal többször osztok meg több mindent idefent. Nem csak a saját gondolataimat írom le. Nem csak a saját tapasztalataim magyarázom. Mindent ami valahol érdekes, különleges, vagy esetleg gyönyörű számomra. Nem véletlenül. Találkoztam egy nagyon frappáns gondolattal. A mottója: Nem móka a tudás, ha nincs kivel megosztani. Hiába látom ezeket a dolgokat, találom meg. Mi értelme ha megtartom magamnak? Miközben sok-sok emberhez juthat el az éteren, akiknek lehet, pont azok fognak tetszeni, amik nekem is. Amit még kissé talán sajnálok, hogy a közvetlen környezetem már nem olyan emberekből áll, akit érdekelne bármi hasonló. Illetve nem is tudnak erről az oldalról.

IRC dance movement from . on Vimeo.

Az 50-es évek hangulatát idéző képek készítése nem egyszerű. Kell a jó fodrász, stylist, sminkes, modell. Szépen összehozott tömör kis videó, bár hiányolom, hogy hány napig tartott a fényképezés.

50's Styled Street Fashion Shoot with Pro Photographer Lara Jade from James Zanoni on Vimeo.

Végre kezdem érteni ...

2010.10.09. 00:34

 Igaz, kellett hozzá pár hónap, és még pár (magánjellegű) dolog. De legalább most ott tartok, hogy tudom mire kell gondolnom. 

...

Szexi női szerepek - pin-up

2010.10.08. 19:56

 Irina Davis képeit lestem mikor feleszméltem, hogy ezek mind dolgozó nők. Ugyanakkor szexis pin-up lányok is. 6 lány (beleértve Irina-t is) feszít ezeken a bájos képeket. Ám szóljatok rám, valószínű bennem van a hiba, de a harmadik képen, a lány lábával mi lett? Kérlek nézzétek meg nekem, mert sehogy sem tudom összerakni. Ha kommentben megírnátok megköszönném. :)

Érzéki elegancia

2010.10.08. 19:42

Gisele Bündchen és Jacques Dequeker a Brazil Vogue-ban szerepelve a következő képekkel. Egyrészt mert van bennük valami ami kellene. Másrészt pedig tök jól megy a kép a bloghoz.

Pimasz meztelenség

2010.10.07. 20:48

 Folytatva a az előző gondolatmenetemet, a nők mindig is egyfajta vágyálom sokunk számára. Most belátom rosszul fejeztem ki magam. Vannak olyan nők a férfiak számára akiket tudják, hogy örökké csak nézhetnek, de soha egy lépéssel közelebb nem kerülhetnek. Vannak akikre mind vágyunk és ők ezt pontosan tudják. És van amikor mind eljutunk abba a pillanatba, hogy úgy érezzük, minden nő a miénk lehet. Érdemes küzdeni, érdemes a nőt tisztelni, és fontos szeretni őket. Mind más-más természet, és ettől lesz színes az élet. Egy nőben nem az a sikerélmény egy férfinak ha megszerezte és eldobhatja, hanem a küzdelem amivel kiérdemelte a nőt. És ha te sem értetted a bevezető lényegét lapozz tovább a szövegben és olvasd el a többi részletét is, legalább tudd mit nem tudtok kifejezni erőfeszítéseimmel sem.

süti beállítások módosítása