Érdekes mikor véleményt alkotunk valamiről, amit nem érezhetünk. Van, hogy elgondolkozunk valamin, amire lehet, hogy titkon vágyunk rá. Folytunk el érzéseket mind. Ezeket az érzéseket feldolgozzuk, majd megpróbálunk értelmet keresni nekik. Mikor az értelem környékén járunk, rájövünk miről is szól ez. Ezt az érzést tartogatjuk magunkban amíg meg nem érezzük. Tudjuk mi a helyes. Mert átgondoltuk. Minden tökéletesen reálisnak és logikusnak tűnik bennünk. Azt hisszük mindent tudunk. Bátran adunk tanácsokat a barátainknak. Ők elhiszik nekünk, és tudják h igazunk van. Ám van a pillanat amikor eljutunk a megélésig.

 A japán (vagy kínai) ötlet. A nők mindenből valami pluszt hoznak ki. (ez olyan mint ahogy a pasik találták ki a tüzet a a nők tanulták meg használni...) Szóval csináljunk öltözőt egy vetítő segítségével. Hát persze, már fárasztó levenni a ruhát meg felvenni a másikat a ruhaválogatás közben ... 

Fashion Show with Google from Robbin Waldemar on Vimeo.

Sperma promo

2010.12.08. 18:44

 Legyél inkább spermadonor. Az ausztrálok mindig is, vagy irigyelhetőek, vagy túl pimaszok a szexualitásuk terén. Az FHM-ben megjelent promójuk a következőről szól (a képet is láthatjátok): Ne a nőre verd hanem az üvegcsébe (amibe a ... nah értitek). Nem tudom hány embernek jutna eszébe egy ilyen reklámot elkerülni. Fantasztikus vagy nagyon beteg?

Moleskine

2010.12.07. 18:08

 Ez az a notesz amibe nem szívesen írsz csak igazán arra érdemes dolgokat. Van egy olyan különleges szépsége füzetek, noteszek, naptárak világában, hogy csak csodaszépen lehetne bele írni. Nekem is volt ilyenem... és még mindig megvan. Azért kaptam hogy a rajzvázlataimat szebb formában mutassam be benne. Valójában az történt, hogy nem érzem magam olyan jó rajzolónak, hogy bármilyen művemet is benne alkossam meg. Aki ismer, ismeri a rajzaimat is, ők tudják.
Íme egy videó, amiben nem hogy írnak, rajzolnak a drága kis füzetkébe, de fel is vagdossák. Egy dolog, hogy látszik a Stop Motion közben egy lapot használnak amit csupán ráhelyeznek a kinyitott noteszba. Az ötlet attól még nagyszerű. Megvan mit fogok csinálni unalmas perceimben a kinyitott füzeteimmel :D. Egyszer talán tőlem is láttok ilyen képeket és videót.

MINI PLANNERS from Moleskine ® on Vimeo.

süti beállítások módosítása