Esquire - Women We Love

2010.12.21. 15:52

 Szeretjük a nőket. Ez nem is kérdéses, főleg ha ilyen gyönyörű nőkről van szó. (Persze, mind tudjuk, hogy a szépség nem minden.) Az Esquire a politikával, receptekkel, divattal, és sok egyébbel foglalkozik. Tetszetős számomra, hogy a hölcsekről, nem csak fényképeket, divatfotókat, de kisfilmeket is készítenek. Ezekben a nő a főszereplő egyedül. A fények, a környezet, a ruhák, a mozdulatai, a zenei aláfestés, és mind-mind annyira összecseng, hogy már-már képesek vagyunk azt hinni a világ is ilyen.

Hiszen a tökéletes modell mozdulatai mind fényképre termettek. Én is szerettem régen, ha a modelleimnek, nemhogy mondani nem kellett, de már maguktól érezték, mit is kell tenniük. Sajnos természetesen ritka az ilyen. A tökéletes mozdulatok sorozata viszont valóban filmre érett. Végre megtehetjük, hogy ezeket a filmeket megörökítsük, és közzétegyük a világ számára. Egy jó csapat, egy jó ember mögött, ilyen nagyszerű világot tud alkotni. Nincs is jobb talán, mint amikor képesek vagyunk megalkotni amit elképzeltünk. Amit mások elképzelhetnek. Íme pár Best of Esquire videó. 

 

Kate Beckinsale shot for Esquire HD from Greg Williams on Vimeo.

Rachel Weisz by Greg Williams for Esquire UK in HD from Greg Williams on Vimeo.

A bejegyzés trackback címe:

https://misterbig.blog.hu/api/trackback/id/tr492530504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása