Szalagok

2009.10.30. 10:40

Ezzel az írásommal szeretném én is 3,5 millio magyar emberrel együtt kifejezni felháborodásomat a magyar állammal szemben. Soha nem politizálok, de most jött el az mikor nincs jobb a másiknál. Ha körbenéztek meglátjátok senki nem jobb a másiknál. Én sajnos csak most jöttem erre rá. Hallottam egy 79 éves idös hölgy kinyilatkoztatását az ország helyzetéröl és változásárol. Nulla és szégyen. Ezzel befejeztem a politizálást.

Amiről szól ez a cikk és ami a télleges felháborodásom, hogy elveszik az alap szorakoztatását az akár egyszerü munkásembernek is munka közben. Kinek nem jobb ugy dolgoznia, dolgozzon akár egy épitkezésen munkásként akár egy gyorsétteremben, egy áruházban. Mindenhol ott van a zene és a magyar rádiók gyakran felüditö hangulata. Az ORTT megszüntette a Sláger rádió és a Danubius rádió müsorszolgáltatási jogát. Ez azt jelenti, hogy November 19-ikén már nem hallható eggyik rádió sem a megszokott frekvencián és semmilyen máson sem. Pont annak a 2 rádiónak aki a legtöbb helyre juttatja el a mondanivalóját. Nem fogom ecsetelni az indokát, hogy miért gondolja, hogy ezt megteheti, de megteszik.

A hallgatók úgy találták jónak (és igazuk van) nem érdemes tüntetni ez miatt. Nem süllyedhetünk le a politikai megalázkodtatás szintjére. Némán mindenki egy piros(a sláger) kék(a danubius) szalagot viseljen akár a karján akár az autóján, vagy akárhol ahol látható, hogy milyen véleménnyel van a döntéshozatallal szemben.

ui.: lessz egy ingyenes koncertsorozat a városligeti műlyégpályán ami az utolso rugása lessz a rádióknak. részletesebben a következő cikkben.

A bejegyzés trackback címe:

https://misterbig.blog.hu/api/trackback/id/tr451486093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása