Ez a nap nem a miénk !!

2010.03.27. 08:30

Nah nem azért mert rossz napunk lesz, de nem is bármi miatt. Egyszerűen csak tudnunk kell hogy van fontosabb az "énnél", mégpedig a föld. Ma lesz ugyanis a föld órája. Mikor mind tehetünk egy keveset, sok más embertársunkért. Ez egy jó kezdeményezés amivel jelezhetjük, mi is szeretünk a földön lakni és tiszteljük azt. Most felidézem mi is lesz ezen a napon pesten. Mindazon kívül hogy minden díszkivilágítás elhalványul, sötétbe borul. Mind a parlamenten, a szabadság szobron, a fontosabb épületeken, hidakon. tényleg mindenhol. Még programja is van, de nem is akármilyen:

Gyere, és töltsd velünk a Föld Óráját! Várunk szombat este 8 órakor a budai vár Savoyai teraszán, töltsd velünk ezt a 60 percet! A közös visszaszámlálás után együtt lekapcsoljuk Budapest fényeit, majd egy fergeteges dob-partit tartunk a Pawaa mitaiko frontemberének vezetésével

Ha van dobod, hozd magadd!al, ha nincs, bármilyen erre alkalmas eszköz megteszi, legyen az fazék, fakanál, cintányér. A sötétben nemcsak az alkalomszerűen összeverődött banda koncertjét élvezheted, hanem a tűzzsonglőrködéssel is megismerkedhetsz a Tűzmadarak jóvoltából.
 

Ha a dobolás után még a bolygónknak is kívánsz valamit a jövőre nézve, akkor a kívánságfánkon is otthagyhatod üzeneted.
 

Remélem ebből azért tudjátok mivel indulhat ez a szombat este. Jó környezetvédést. ;P :)

A bejegyzés trackback címe:

https://misterbig.blog.hu/api/trackback/id/tr411872991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása