Egyszerűen nem tudtam ennek a műnek címet kitalálni. Viszont én el tudtam merülni benne. A hangulatos zene, és az kép világ, az egymásba érő és simuló jelenetek. Mind olyan harmóniában érik a nézőjét, hogy jó rá figyelni és elmélyülni benne.

 Nah akkor, hogy is van ez? A Tube mindig is meglepett minket valami újdonsággal. Most ezt úgy adja elő, hogy vásárolhatunk rajta. Láttunk már megannyi részletét ahol nem csak a videó volt de számos lehetőség is körülötte. Mikor elkezd reklámozni valaki az oldalon valamit, ma már bevonja a teljes felületét. A következőre nyílt most alkalmunk.
Egy britt divatcég döntött az elhatározásra, hogy valamit beújít és kipróbál a YouTube-on, hogy több emberhez jussanak el termékeik. A The French Connection (A Francia Kapcsolatok) online webáruház termékeit interaktivan tekinthetjük át az oldalon. Videókon a ruhadarabokat megtekinthetjük, kommentelhetjük, de egy vásárlás gombot is találunk amire rányomva, a kiválasztott ruhadarabhoz közvetít a webáruház oldalára. A szolgáltatást kedvesen a "YouTique" névre keresztelték. Természetesen a videókban nem csak a ruhadarabokat tekinthetjük meg, de egy kedves hölgy (Britt televíziós személyiség és divat író, stylist - Louise Roe) még öltözködési tanácsokkal is ellát minket. Melyik ruha elegáns, mit hova illene felvenni. Munkahely, esküvő édesmindegy. Minden nő a wow pillanatra törekszik mindenhol. Nah szerintetek milyen az ötlet? Akarunk még ilyeneket? (bár nem hiszem, hogy sok magyar üzlet volna aki ezt a reklámmódot választaná termékeinek)

Sportgörlök

2010.10.02. 19:30

 Mikor deszkás, bringás, vagy akármilyen másmilyen extrém sporter srácok videóit látjuk gyakran mind hajlamosak vagyunk tátott szájjal figyelni a trükköket, azt az energiát amitől kicsattannak. Ám most, nem trükközünk, de még nem is srácok lesznek. Videó olyan csajokról akik inkább deszkára pattannak és csinálnak egy dögös videót. 

Longboard Girls Crew from Juan Rayos on Vimeo.

Papírerdő

2010.10.02. 09:41

Egy érdekes grafikai tervezés Alex Schulz designertől, Németországból.

I am a Forest from Alex Schulz on Vimeo.

Még most sem értem...

2010.10.02. 08:28

 Egy újabb filozófikus megjegyzés szerény lelkemről. Akit eddig sem érdekelt most se olvassa tovább. (Jegyezte meg mosolyogva.) Nah igen. Ez volt ami az elmúlt hónapokban hiányzott talán az oldalból. Volt itt megannyi szép munka, megannyi megosztás. Már azon voltam, hogy a világ ne csak azt lássa az oldalban aki megtörik, de azt is aki lát. A világ valóban szép, az miatt amiért más minden egyes része. Van persze egyéni szocproblémám is amire majd késöbb kitérek, hogy meg is értsétek most hogy is van ez. A gondolkozásmódom tulajdonképpen állandóan változóban van. Egy időben olykor ez a változás percről-percre jelentkezett. Mostanra történt annyi dolog, hogy észre kellett vennem az életemben merre hajt a sodrás. Puff...

Gyönyörű önarcképek

2010.10.01. 23:58

 Amanda Johansen portfóliója.Egy dán fényképésznőről beszélünk itt aki saját maga készített önarcképeit mutatja be. Egyszerűen lenyűgözőnek találom. Egy tényleg nagyon gyönyörű nő, aki be tudja magát mutatni a képein. A mai világban ahol telis tele van a világháló közösségi portáljai megannyi tükörben pózolós csücsörítős jellemtelen és had ne használjak nyomdafestéket nem kímélő szavakat azokra a képekre. Bár nem tudom kinek a fejéből pattant ki, hogy az a képalkotási módszer divatos és leutánozza, kérem az ifjúságot felejtse el. Íme egy nagyszerű példája annak ha valaki fordít is időt rá, hogy olyan képet készítsen magáról, amit bárki kellemesen nézeget. Én amint megláttam a fényképeket, szóhoz sem jutottam. Gyönyörű nő, szép képek, és ha a hátterét nézem a dolgoknak, - - nem jutok szóhoz. Csak gratulálni tudok a hölgynek és valószínűnek tartom sokat láthatjuk majd még (remélem). "fairystories" művésznéven találunk rá a hölgyre a deviantART oldalán. Ha azt nézzük, hogy még csak 18 éves, nagy jövő előtt áll.


süti beállítások módosítása