Blog a neten

2010.12.05. 16:22

 Ma már a blogok fontos szerepet töltenek be a média életében. Persze sokan szándékosan nem vesznek tudomást róluk. Régen még a blog nem szólt másról mint egy ember interneten közzétett naplójáról. Sajnos a bloggereket legtöbben még mindig ezzel azonosítják. Ez a mai világban megváltozott.

Oktatnak?

2010.12.02. 20:55

Egy jól tanuló diák, aki sosem ismételt évet. 18 éves korára érettségizhet le. Ekkor 4 évet töltött gimnáziumban vagy középiskolában, és 8 évet az általános iskolában. Ekkor 12 éve tanul és megszerezheti az érettségivel az alap műveltséghez elengedetlen papírját és az vele járó tudást. A tanévek általában 180 nap körül vannak. Ebben nincsenek benne a szünetek, hétvégék. 180 tanítási nap egy évben. Ha azt vesszük, hogy 365 tanítási nap van egy évben, akkor ez az évnek a fele. Tehát a valódi idő az éveknek csupán a fele. Csupán. Ez akkor is azt jelenti, hogy életének egyharmadát koránkeléssel és padkoptatással tölti. Ekkor még semmilyen szakma, vagy tudás birtokában nem vagy amivel munka végezhető.

Nagy az isten állatkertje

2010.12.02. 20:17

 Voltatok már ugatós koncerten? ... Mármint olyanon amin konkrétan ugattak a színpadon? Hát a mai világban minden megengedett. A művészek határtalan képzelete, egyszerűen ... Hát mindenesetre sokaknak furcsa lehet. Ugyanakkor valahol lenyűgöző is. Mind a megvalósítás, a bátorság, nem is tudom mi ez. Őket a csokidallal véltem megtalálni. Lám az album címadó dala, egyszerűen. Leírhatatlan. Vau. Egy Kiss Erzsi Zene - ugatós. Tudjátok mit, inkább halgassátok:

Martini gold

2010.12.01. 18:30

 Egy új ital a láthatáron, valami egészen minőségi. Monica Belucci reklámozza a Dolce & Gabbana közreműködésével készült bort. Pikáns íze az igazi olasz fűszerezésnek lesz köszönhető. Várom már.

süti beállítások módosítása