Opening Festival

2010.04.27. 08:00

Nemrégen én is posztoltam a djuice újításáról. Nekem is tetszett az új reklám, mert egyszerűen jó volt, benne volt minden. Most pedig, ahogy a klipp végén elhangzott. Lett egy helyük a nyugati tértől nem messze, az Eiffel téren. Ha bemész a meki és a costa között megtalálod a helyet, de van kint tábla. Maga a tér is új, de marha jó lessz az újítása meglátjátok, lesz ott télen jégpálya, nyáron vízesés, meg persze az U26, ahogy azt a csapat megigérte. Akkor még csak annyit mondtak nekünk, hogy lesz a hely. Mostanra sikerült ezzel végezni. Csütörtökön, Április 29-én elkezdődik a party. Mindez tart szombatig. Igazából nem értettem, ha fiataloknak szólnak, akkor mért kell hétköznapra bulit csinálni. Nah de mikor megnézegettem, megértettem. A hétköznapi programok minden diák örömére délután kezdődnek (lógás indokkal kizárva). Nem szivesen sorolnám fel az összes programot időpontjával meg egészével együtt. Ezt ide kattintva megleshetitek a djuice saját oldalán. Szerintem megtalálod ami érdekel. Ha mégsem, vedd figyelembe, hogy csak csak ingyen van. Én megnéztem, marha jó lesz. A programok Szombatig tartanak kisebb megszakításokkal. Nézzetek ki és meséljetek milyen volt, döntsétek el, milyen az új djuice arca. Ti magatok, fiatalok. " Én szóltam!! "

A hétköznapok a megszokottak

2010.04.24. 08:00

A monotonitás autonomitás is? Ami már a megszokott hétköznap az tulajdonképpen már belénkrögződött. Mivel az átlag embernek a hétköznapok unalamasan, monotóman telnek, ígyhát minden amit megszoktunk fárasztó. Ez valahol akkor jutott eszembe mikor a héten mentem le a lépcsőn és - Nos én egy belvárosi bérház, 3. emeletén lakom. A házban nincs lift, úgyhogy hozzá kellett szoknunk a néha lihegtető lépcsőfokokhoz. - és egy fényképalbumot elmeztem, nézegettem. Majd ebbe annyira belefeletkeztem, hogy nem is figyeltem az utam. De egyszerre kint találtam magam a házban, pedig egyszer sem néztem fel az albumból. Gondolom veletek is előfordult már hasonló meglepődés.

Nah de ennek így semmi értelme. Inkább elmagyarázom mire is gondolok.

Makacskodás

2010.04.22. 08:00

A napokban tapasztaltam, hogy az emberek mennyire inkább fujják a saját igazukat, legyen szó bármiről. Szerintem néha, erőt kell vennünk magunkon, és be lehet vallani ha nincs igazunk. Attól, hogy tudatjuk a másikkal, hogy igaza van. Nem biztos, hogy a fejébe fog szálni. Mindenkinek lehet igaza. De ugyan így, tud mindenki tévedni is. Nehéz elfogadni ha nincs igazunk. Hát még ha másnak meg van. Ám nem jelenti, hogy attól még teljesen alárendeltek leszünk, vagy nem is tudom, a másikhoz képest. Nem lehet mindenkinek igaza, legfeljebb mindenki téved valamiben. Ekkor van szükség a kompromisszumokra. 

Amit megtanultál megmarad?

2010.04.20. 08:00

Én személy szerint olyan ember vagyok akit minden érdekel. De mint sokan velem együtt én sem szeretem a kötelező tananyagot megtanulni. Ha szüleim kérdeztem, ők sosem tudtak segíteni, legalábbis alig pár dologban ha a tantárgyaim vesszük. Úgy néz ki hogy az alapműveltség amit az általános és a középfokú tanulmányaink során szerzünk, nagyrészt elveszik.

Pénteken a Construma kiállításon vettem részt. Most leírom nektek, hogy naggyából mit is láttam, tapasztaltam. Csinos hostesek, egymást érő standok, építészszakemberek és a legnagyobb újdonságok. Némi luxus és kényelem. Minden ami építészet. ÉPÍTŐIPAR TELE ÉLETTEL

A Construma 2010 kiállítás és kapcsolódó konferenciái középpontjában továbbra is a minőség, az energiatudatosság, a környezetbarát, természetes építőanyagok és az innováció álltak.

Ha kiváncsi vagy a részletekre, a képekre, arra, ahogy én láttam. Lépj a tovább gombra.

Djuice ?!!

2010.04.15. 12:10

Most erről az a baj, hogy minden amit leírnék. Már megírt dolog. Most az a baj, hogy minden amit mondanék. Már elmondták. Annyi csupán, hogy ez jó. Kicsit tisztázza a dolgokat. Persze van benne kampányfogás, mert nem lehet minden úgy ahogy azt a nagyérdeműnek előadják. De csak figyeljünk, és meglátjuk. Részletes és jó infót ide kattintva találsz. Jah és még valami:

süti beállítások módosítása